Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
TERMO CRAIOVA, incepand de azi, ora 19:00, începe probele la cald pentru furnizarea căldurii în sezonul de încălzire 2020-2021
0 Publicat la 16 octombrie 2020, ora 13:18, 2320 / 1957 afişări + Revista Micapi
Nota medie 6.1/10 din 136 voturi
   

Ca urmare a întâlnirii pe care reprezentanții legali ai societății Termo Craiova, administrator special Gheorghe Nedelescu și administrator judiciar Maria Mariana Somnea, au avut-o la sediul Complexului Energetic Oltenia, s-a convenit ca, începând de astăzi, 16.10.2020, orele 19.00, să se furnizeze agentul termic pentru încălzire (probe la cald) pentru consumatorii de tip urban din Municipiul Craiova.

 

SC Termo Craiova SRL face mențiunea că a achitat astăzi către CEO Oltenia suma de 3 milioane de lei plus penalități de 348.000 de lei.

Astfel, pentru continuarea furnizării agentului termic facem apel către toate asociațiile de proprietari din Craiova să dea dovadă de înțelegere și să achite cu celeritate datoriile restante către furnizorul SC Termo Craiova SRL, astfel încât să nu se ajungă în imposibilitatea de a plăti furnizorul CEO Oltenia și a rămâne orașul fără căldură.

 

Termo Craiova SRL asigură cetățenii Municipiului Craiova că va face toate demersurile pentru furnizarea agentului termic în condiții optime în noul sezon de încălzire și va depune toate eforturile să nu creeze neplăceri legate de furnizare.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro