Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Tramvaiele care o să ruleze la Craiova
0 Publicat la 23 iunie 2021, ora 09:56, 516 / 473 afişări + Revista Micapi
Nota medie 6.1/10 din 159 voturi
   

Ministderul Dezvoltării a atribuit contractul pentru cele 17 tramvaie care vor merge pe șinele din Craiova.

 

“Ministerul Dezvoltării a finalizat, în sfârșit, procedura de licitație pentru cele 17 tramvaie noi pentru Craiova. Săptămana trecută am avut deja întâlnire cu Hanna Wiśniewska-Sarbu, reprezentanta firmei PESA, din Polonia, si urmează ca in cel mai scurt timp sa semnez contractul de achiziție. Aceasta e vestea buna! Vestea mai puțin bună este ca primul tramvai va fi livrat abia la sfârșitul anului viitor, conform caietului de sarcini licitat la Ministerul Dezvoltării, după ce se obțin toate avizele necesare și intră în fabricație toate cele 17 tramvaie. Apoi vor fi livrate, lunar, câte trei tramvaie. In imagini aveți cum vor arăta tramvaiele achiziționate pentru Craiova”, se anunță în postarea Liei Olguței Vasilescu, primarul Craiovei.

 

Printre facilităţile de ultimă generaţie pe care le oferă tramvaiele noi, începând din 2022, vor fi: sistem audio-video de informare călători şi sistem de supraveghere video, sisteme Wi-Fi, sistem diagnosticare SIGDE, sistem management trafic CGMT. Tramvaiele vor avea o capacitate de transport totală de minimum 190 călători transportaţi în picioare şi 50 persoane pe scaune fixe, nerabatabile, dintre care minimum 6 accesibile din low floor.

 

 

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro