Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Trei trupe din Craiova și Generația Folk participă la Sibiu Guitar Meeting
0 Publicat la 11 iulie 2019, ora 12:57, 4567 / 4397 afişări Mihaela Anton
Nota medie 5.9/10 din 649 voturi
   

Young Revolution - Sibiu Guitar Meeting începe mâine. Particularitatea evenimentul o constituie faptul că, deși se desfășoară la Sibiu, preponderente sunt trupele din Craiova.

 

Doar o trupă de muzică din Sibiu și Palatul Copiilor din localitate participă la eveniment. În rest, pe scenă vor putea fi urmăriți trupele de muzică craiovene: Perfectly Simple, Overbeat, Moonlight și Generația Folk.

 

“Sibiu Guitar Meeting 2019 începe vineri, 12 iulie, cu seria de concerte #YoungRevolution. Tinerii revoluționari ridică chitarele în aer și cântă pentru mai bine. :) Îi avem invitați pe Generația Folk (Craiova), Palatul Copiilor (Sibiu), Perfectly Simple (Craiova), Shred Guitar Force (Sibiu) și Overbeat (Craiova)” se arată în anunțul organizatorilor.

 

“Avem o piesa noua, energie si foarte multe de aratat lumii! Ne bucuram ca ni s-a oferit sansa sa aratam cine este Perfectly Simple pe scena Sibiului, prin urmare, Sibiu Guitar Meeting, suntem gata de o seara de neuitat!”, a declarat Georgiana Titoiu, membră a trupei Perfectly Simple.

 

Toate trupele craiovene sunt reprezentate de tineri de liceu și facultate care au decis să își șlefuiască talentul muzical și astfel au format cele trei trupe: Perfectly Simple, Overbeat și Moonlight. Mare parte din membrii trupelor vin însă din Generația Folk care, astfel, devine o pepinieră a tinerilor artiști craioveni.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro