Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate Şomerii vor fi instruiţi şi li se vor găsi job-uri
Un proiect binevenit – cursuri pentru persoanele fără locuri de muncă
0 Publicat la 22 iulie 2014, ora 12:09, 3524 / 2045 afişări C.H.
Nota medie 5.9/10 din 935 voturi
   
Corpul Experţilor în Accesarea Fondurilor Structurale şi de Coeziune Europene, în parteneriat cu Ministerul Muncii, Familiei Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, Societatea Naţională a Apelor Minerale SA, Centru de Formare Profesională, Orientare, Consiliere şi Plasare a Forţei de Muncă „Formatemp” lansează un proiect care urmăreşte creşterea ratei de ocupare în câmpul muncii şi reducerea şomajului de lungă durată în rândul tinerilor din regiunile de dezvoltare.

Obiectivele specifice ale proiectului le reprezintă reducerea şomajului în regiunile Sud – Muntenia, Sud – Est, Regiunea Bucureşti – Ilfov, Regiunea Sud – Vest prin furnizarea de informare, consiliere profesionalp, formare, mediere şi plasare. Proiectul îşi propune îmbunătăţirea capacităţii de ocupare a 659 de şomeri sau persoane în căutarea unui loc de muncă prin participarea la programe integrate de consiliere profesională, mediere şi plasare. Conferinţa delansare a proiectului „Restart pe piaţa muncii”, cofinanţat din Fondul Social European prin POSDRU 2007 – 2013 va avea loc pe data de 28 iulie, la Hotel Lido din Craiova, cu începere de la ora 9:30.

Şomerii şi persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă vor avea ocazia să participe la cursuri plătite de formare profesională care vor dura maximum 4 luni în meserii precum sudor, electrician, inspector de resurse umane şi nu numai. Organizatorii cursurilor colaborează cu mai multe firme, iar la final, mulţi dintre participanţi vor fi integraţi pe piaţa muncii.

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro