Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate Continuă luptă pentru titlu
U Craiova a trecut și de ASA Târgu Mureș, scor 2-0
0 Publicat la 5 noiembrie 2016, ora 22:57, 4837 / 2163 afişări Răzvan Iova
Nota medie 6.0/10 din 953 voturi
   
Golurile craiovenilor au fost marcate de bulgarii Popov (’29) și Zlatinski (’88). Partida a fost dominată în totalitate de Craiova.

Apostol Popov a deschis scorul în minutul 29, după un corner executat impecabil de Zlatinski. Acesta din urmă a avut și el șansa să înscrie în prima repriză, însă șutul său de la distanță a fost scos de Mingote din vinclu. Jocul dur deja recunoscut al mureșenilor a fost  taxat de arbitrul Petrescu. Killer-ul Gabi Mureșan a văzut cartonașul roșu în minutul 37, în urma unui fault grosolan la Hristo Zlatinski. Finalul primei reprize a adus șutul lui Bancu, mingea trecând puțin peste poartă.

 

În repriza secundă a existat o singură echipă și aceea a fost Universitatea Craiova care a constrolat ]n totalitate meciul. În ultimele minute ale partidei, Andrei Ivan a fost faultat în careu, iar Zlatinski a înscris de la punctul cu var. În urma acestui rezultat, “Știința” egalează Steaua în fruntea primei ligi. Acesta a fost ultimul joc înaintea pauzei competiționale datorată meciurilor echipei naționale.

ASA Târgu Mureș – Universitatea Craiova 0-2 Au marcat: Popov 29, Zlatinski 88 (p.)

 

Stadion: Trans-Sil, spectatori: 1.500

 

 ASA: Mingote – Belu-Iordache, Dobrosavlevici, M. Constantin, Netzer – Mureșan, Candrea (83 Deaconu) – Ciolacu (58 Kuku), Iacobovici, Morar – Rus (46 Zicu). Rezerve: Viciu, Cordoș, Bucur, Ursu.

Antrenor: Dan Alexa

 

Universitatea: Calancea – Briceag, Acka, Kay, Vătăjelu – Popov (72 Screciu), Zlatinski, Bancu (88 Surugiu) – Ivan, Măzărache, Băluță. Rezerve: Popescu, Manea, Kelic, Gustavo, Rambe, Surugiu.

Antrenor: Gheorghe Mulțescu

 

Arbitri: Radu Petrescu – Gheorghe Sebastian, Alexandru Vodă. Rezervă: Sorin Antonie. Observatori: Cristian Vasc, Marian Salomir Eliminat: Mureșan 37

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro