Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Universitatea Craiova caută fotbaliști pe care să îi ia în locul jucătorilor de fotbal
0 Publicat la 27 decembrie 2021, ora 11:43, 537 / 485 afişări Mihai Micuț
Nota medie 6.1/10 din 91 voturi
   

Universitatea Craiova a terminat sezonul cu șapte meciuri fără victorie. Seria, una deloc bună, va aduce cu sine mai multe schimbări în lot. Cel puțin patru jucători vor veni. În schimb, alții vor pleca. După cum anunța Sorin Cârțu, lotul trebuie reîmprospătat. Lyes Houri e primul nume care rămâne. Se mai caută un atacant, un mijloacș la închidere și un fundaș central/dreapta. Vocile ne spun de Ivan Martici, dar, așa cum ne-a obișnuit, Rotaru are dibăcia ade a arunca nume false pe piață pentru a-și securiza achizițiile. Dintre atacanți, din campionat este destul de greu să găsesști ceva bun. George Ganea ar fi un nume, dar greu de luat, mai ales după ce Hagi se anunță un aprig competitor la locul de play off al Craiovei.

Am putea vorbi zile întregi de nume, dar putem doar să așteptăm perioada de pregătuire, pentru că, așa cum ne-au obișnuit conducătorii Universității Craiova, transferurile le fac în ultima săptămână. Și atunci, pe bani puțini sau deloc.

 

Pe lista jucătorilor care au zilele numărate la Universitatea Craiova se numără Antoine Conte, Ștefan Vlădoiu, Mihai Bălașa, Marius Constantin, Alexandru Mateiu, Matteo Fedele, Antoni Ivanov, Mihai Căpățână, Mihai Roman, Mirko Pigliacelli și Dan Nistor, dar pe ultimii doi Mihai Rotaru speră să primească și o anumită sumă – conform prosport.ro.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro