Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate Înfrângere ruşinoasă
Universitatea, joc lamentabil cu FC Braşov
0 Publicat la 30 aprilie 2015, ora 15:43, 4173 / 2544 afişări Cătălin Praja
Nota medie 6.0/10 din 1168 voturi
   
Pornită din postura de favorită clară a meciului cu FC Braşov, Universitatea Craiova a terminat meciul cu o înfrângere la care nimeni nu se aştepta.

Singurul jucător al Craiovei în meciul de ieri a fost portarul Straton. În rest, 10 oameni îmbracaţi în alb-albastru care au încercat să alerge după o minge: şi cam atât. Timp de 90 de minute, jucătorii lui Cârţu şi Săndoi au stat pe teren mai mult decât au alergat, în timp ce oaspeţii, pe lângă gol, au mai avut câteva ocazii clare de gol. Asta în condiţiile în care Matei a fost eliminat în minutul 35. De departe cel mai slab meci făcut de echipa alb-albastră de la începutul sezonului. “Este cel mai prost meci, cel mai rușinos meci pe care l-am făcut. Am jucat 11 la 10 mai bine de 60 de minute și am pierdut. Cer scuze suporterilor în numele echipei și conducerii tehnice pentru ceea ce s-a întâmplat astăzi. Am fost nervos pe parcursul meciului pentru că am văzut că nu jucăm. Suntem pe o pantă descendentă, am pierdut puncte și la Chiajna și cu Dinamo și acum. Vom face tot ce depinde de noi, ca antrenori, să remediem situația”, a declarat la final Sorin Cârţu. Nici Emil Săndoi nu a fost mulţumit de joc, cu atât mai mult cu cât Universitatea a avut 60 de minute un om în plus. “Am avut o evoluție nesatisfăcătoare din primul până în ultimul minut, nu pot evidenția niciun jucător. Chiar dacă am avut om în plus am fost foarte greoi la construcție, nici duelurile unu la unu nu le-am rezolvat în favoarea noastră. Am fost lipsiți de inspirație, dar vom analiza la rece care au fost motivele acestui joc slab”.

De la Craiova au lipsit Bălgrădean şi Brandan, în timp ce Acka a ieşit accidentat de pe teren în minutul 35.

Universitatea Craiova – FC Braşov 0-1
A marcat: Bencun 78
Stadion: „Extensiv”, spectatori: 1.000
Universitatea Craiova: Straton – Dumitraş, Acka (39 Frăsinescu), Kay, Vătăjelu – Nuno Rocha, Madson, Mateiu (51 Băluță), Târnăcop – Ivan (75 Curelea), Bawab. Antrenori: Sorin Cârţu, Emil Săndoi.
FC Braşov: Iacob – Străuț, Leko, L. Goian, Novak – Matei, Juric, Aganovic, Cr. Ganea (85 Novakovic) – M. Constantinescu (90+2 Buga), Ţâră (59 Bencun). Antrenor: Adrian Szabo.
Eliminat: G. Matei 35
 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro