Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate S-a semnat contractul de finanţare
Vin banii pentru Teatrul de Vară
0 Publicat la 1 aprilie 2013, ora 16:30, 5274 / 2572 afişări Cosmin HORJAN
Nota medie 6.1/10 din 1132 voturi
   
Contractul de finanţare pentrul reabilitarea Teatrului de Vară din Parcul Nicolae Romanescu a fost semnat luni de primarul Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, şi de ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, Liviu Dragnea.

Lucrările vor demara în vara acestui an şi vor dura cel mult 10 luni. Valoarea totală a proiectului este de 4.391.603,26 lei, din care 126.032,68 lei reprezintă contribuţia beneficiarului, iar 4.256.169,28 lei reprezintă asistenţa financiară nerambursabilă.

În cadrul proiectului se va realiza extinderea scenei, spaţiile din cabine vor fi gletuite şi zugrăvite şi se va reface pardoseala de pe scenă. Teatrul de vară va fi dotat cu instalaţie de sonorizare şi cu instalaţie de iluminat scenă şi iluminat general pentru efectele teatrale. De asemenea, amfiteatrul se va acoperi cu o structură metalică tridimensională şi învelitoare din poliplan alb. Construcţia se va realiza din arce metalice înclinate faţă de orizontală, ce vor sprijini pe fundaţii izolate din beton armat. Acoperirea gradenelor se va folosi numai pe timp de vară, aceasta fiind calculată fără încărcarea ce provine din zăpadă. Suprafaţa copertinei amfiteatrului este de 1.266,45 mp. În urma modernizărilor propuse rezultă un număr de 878 locuri, dispuse pe 11 gradene pentru spectatori, pe scaune individuale. Aleile pietonale din zona de acces a Teatrului de Vară, precum şi aleea de acces la grupurile sanitare, vor fi şi ele refăcute.

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro