Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Visul Olguței, la un punct de îndeplinire: „U” Craiova campioană!
0 Publicat la 29 iunie 2020, ora 10:51, 2468 / 2238 afişări Sabrina Catrina
Nota medie 5.7/10 din 463 voturi
   
Craiova era în anul 2012 inexistentă din punct de vedere fotbalistic. Nu mai rămăsese decât un nume și cam atât. Ajunsă în fotoliul de primar, Lia Olguța Vasilescu avea de îndeplinit o promisiune: să readucă fotbalul în Craiova și să facă stadionul.

 În Anul 2013, în asociere cu Universitatea din Craiova, un grup de investitori reînființau clubul mamă care făcuse furori în Europa în anii 80. Protagonista mișcării nu fusese alta decât Lia Olguța Vasilescu.

Trei ani ai târziu, Craiova inaugura și un stadion nou. Acel stadion pe care, mulți, îl vedeau imposibil de realizat. Protagonistă, aceeași Lia Olguța Vasilescu. O singură dorință rămăsese neîndeplinită: titlul în Bănie.

 

A treia dorință a candidatei Olguța Vasilescu la Primăria Craiova este aproape să se îndeplinească după victoria de aseară. Craiova a ajuns la un singur punct distan'[ de CFR Cluj, după victoria de aseară din Gruia.

 

"Bravo! Bravo! Bravo! Craiova merită campionatul anul acesta! In meciul de acasă vom fi mai buni! Ne-ați făcut fericiți azi!”, a postat Lia Olguța Vasilescu după meciul din Gruia.

 

Dacă Craiova ar trebui să îi mulțumească cuiva pentru aceste momente unice, prima persoană ar fi Lia Olguța Vasilescu. Nu trebuie uitați însă nici patronii echipei, cei care au reușit ca într-u timp record să facă din această formație o formație redutabilă în România.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro