Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Vizită de lucru a Olguței în marile cartiere ale Craiovei
0 Publicat la 8 septembrie 2021, ora 13:38, 671 / 611 afişări + Revista Micapi
Nota medie 6.1/10 din 172 voturi
   

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, împreună cu directorii din subordine, au luat la puricat orașul pentru a vedea stadiul lucrărilor și problemele existente.

 

“Am efectuat o vizită în teren în cele mai mari cartiere ale Craiovei, respectiv Craiovița Nouă și Brazda lui Novac. Am fost însoțită de directori din cadrul primăriei și de șefii companiilor municipalității, pentru a putea identifica toate problemele, dar și pentru a cere rezolvarea lor cât mai repede.

Unele situații ne-au fost indicate de oameni, iar pe altele le-am descoperit în timp ce am fost pe teren.

Am cerut inventarierea mai multor zone din domeniul public și privat, grăbirea reparațiilor acolo unde se impun, indiferent de furnizor, precum și o mai bună acoperire a zonelor verzi.

Am identificat noi zone cu potențial de dezvoltare – de la părculețe și locuri de joacă până la parcări supraetajate sau alte amenajări urbane.

Nu în ultimul rând, am verificat modul în care companiile private de telecomunicații, electricitate sau gaze execută lucrări pe domeniul public și respectă autorizațiile emise de Primăria Craiova.

Voi relua aceste vizite în teren și în alte cartiere, dar și pe unde am fost deja, să văd stadiul lucrurilor!”, a declarat într-o postare pe facebook edilul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro