Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate A fi sau a nu fi!
Alba-neagra cu echipa de la Podari
0 Publicat la 4 mai 2015, ora 14:51, 4248 / 2425 afişări Cătălin Praja
Nota medie 6.1/10 din 1080 voturi
   
Vă mulţumim pentru votul acordat!
Ba se retragm ba rămân, ba se mai gândesc. Între timp, mai biocotează câte un meci, mai caută un sponsor şi se joacă cu nervii celor de la FRF.

Nimeni nu mai înţelege ce se petrece la CS Podari. Formaţia din liga a III-a anunţa acum o săptămână că se retrage din campionat. Ba chiar au anunţat şi FRF-ul, ca treaba să fie treabă! Ei bine, nici nu a apucat să se usuce cerneala pe scrisoare că Podariul anunşţă că nu se mai retrage.

 

S-or fi înţeles la bani cu jucătorii, care ar fi avut restanţe de două săptămâni, or fi găsit sponsor, că şi aici era o problemă, după ce edilul şi-a dat seama că nu mai e de joacă cu banii publici daţi asociaţiilor sportive, nimeni nu ştie nimic. De fapt nici rămânerea în campionat nu se prea ştie, că la cum merg momentan lucrurile la CS Podari, e de aşteptat să vedem mâine o altă decizie, dar, până una alta, dacă ne luam după gds, CS Podari continuă joaca cu mingea pe maidanele ligii a III-a.

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro