Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
ANUNŢ IMPORTANT PRIVIND PROIECTUL " O ŞANSĂ LA VIAŢĂ" – FIV
0 Publicat la 29 septembrie 2020, ora 16:20, 869 / 756 afişări + Revista Micapi
Nota medie 6.0/10 din 293 voturi
   
Vă mulţumim pentru votul acordat!

 În vederea implementării proiectului "O şansă la viată - FIV", Serviciul Public Management Spitale, Cabinete Medicale şi Creşe Craiova a încheiat un contract de prestări servicii cu operatorul economic - emitent de vouchere care şi-a îndeplinit obligaţia de a alege unităţi sanitare publice şi private acreditate de către Agenţia Naţională de Transplant pentru fertilizare in vitro şi farmacii, cu care a încheiat contracte de afiliere pentru perioada de implementare a proiectului.

Lista cu unităţile sanitare publice şi private acreditate de Agenţia Naţională de Transplant pentru fertilizare in vitro şi farmaciile partenere poate fi accesată la următorul link: unităţi partenere *

 

Investigaţiile necesare eliberării indicaţiei de FIV vor fi suportate din bugetul propriu al cuplurilor solicitante. *

După eliberarea indicaţiei de FIV de la unitatea sanitară parteneră, cuplul solicitant va depune dosarul de aplicaţie pana la data de 06.11.2020 orele 14:00la sediul Serviciului Public Management Spitale, Cabinete Medicale şi Creşe Craiova, dosar al carui continut este specificat in regulament.

 

În intervalul de maxim 10 zile lucrătoare de la depunerea dosarului, solicitantul va fi invitat prin scrisoare recomandata/ telefonic/ şi/sau prin email pentru comunicarea deciziei privind aprobarea sau respingerea dosarului de includere in proiect, la sediul Serviciului Management Spitale, Cabinete Medicale şi Creşe din str. Unirii, nr.45, Craiova.

 

Ulterior primirii deciziei de aprobare, semnării contractului de acordare a voucherelor, primirii voucherelor şi anterior utilizării acestora la farmaciile/ unităţile medicale afiliate, este interzis beneficiarului schimbarea farmaciei şi/ sau a unităţii sanitare pentru care a optat la înscrierea în proiect.

Pnetru a beneficia de facilităţile oferite de Proiectul "O şansă la viaţă - FIV" trebuie să indepliniţi condiţiile specificate in cadrul Regulamentului.

Vă rugăm să citiţi cu atenţie Regulamentul pentru a verifica eligibilitatea *

Pentru vizionarea Regulamentului accesati urmatorul LINK.

Pentru informaţii suplimentare, nu ezitaţi să ne contactaţi la numarul de telefon 0251/533.063 sau pe mailul serviciulpublic_crese@yahoo.com.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro