Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Consilierii PNL Craiova se opun premierii câștigătoarelor Cupei EHF!!!
0 Publicat la 31 mai 2018, ora 12:05, 10402 / 9690 afişări Micapi
Nota medie 5.9/10 din 1222 voturi
   
Vă mulţumim pentru votul acordat!
În mod normal, o mare performanță sportivă nu trebuie politizată. Mai mult, un trofeu continental nu trebuie să fie subiect de ambiții pentru opoziția minoritară dintr-un Consiliu Local Municipal. Din păcate, consilierii P.N.L Craiova se opun acordării de prime pentru handbalistele de la SCM Craiova, dar încearcă să inducă ideea că ei au merite în cucerirea unui trofeu european.

Handbalistele de la SCM Craiova sunt prințesele Europei, fiecare dintre aceste fete fantastice fiind încoronată cu aura Cupei EHF.

 

Cupa EHF a fost obținută prin sacrificiu. Niște fete tinere, cu talent uriaș, cuprinse de ceea ce înseamnă sentimentul de a juca pentru Craiova, au depus o muncă asiduă. Împreună cu antrenorii, au petrecut ore întregi pe parchetul de joc, în sala de forță, la ședințele de pregătire tactică și psihologică. Pentru că toată suflarea Olteniei avea încredere în ele, au jucat extraordinar și au câștigat.

 

Consilierii PNL Craiova, vot împotriva premierii unei performanțe europene

31 mai 2018. Ședința Ordinară a Consiliului Local Municipal Craiova. Un punct al ordinii de zi propune rectificarea bugetului pentru Sport Club Municipal Craiova. Din plusul de bani rezultat în urma rectificării, handbalistele de anvergură europeană, eroinele Băniei, urmează să primească o primă binemeritată. Un fapt absolut normal. La vot,stupoare în sala tixită de public…PNL Craiova, prin consilierii săi locali refuză rectificarea bugetară pentru SCM Craiova.

          

  Nevotând rectificarea bugetului prevăzută pentru Sport Club Municipal Craiova, consilierii locali ai PNL refuză acordarea de prime pentru handbalistele campioane ale Europei.  Consilierii PNL Craiova consideră astfel că se opun PSD-ului, refuzând drepturile financiare ale celor care au făcut fericită toată România. Încearcă să explice că de fapt ei ar fi avut un anumit merit în realizarea performanței europene a handbalistelor din Craiova. Învocă o propunere trecută, de acordare a unor prime înainte de meciul retur. Adică, ipocrizia este o politică de dreapta. Consilierii PNL nu credeau că sportivele Băniei pot realiza marea performanță. Drept pentru care, sub spectrul unei opoziții la putere, nu votează bugetul de rectificare și pe cale de consecință se opun premierii campioanelor

          

  Explicațiile primarului Mihail Genoiu

În sală se lasă o liniște cu accente de jenă profundă.

Viceprimarul Adrian Cosman, fost mare handbalist, campion național și component al echipei naționale, se frământă în scaun. Ia cuvîntul primarul Mihail Genoiu. Acesta evocă faptul că a fost convins că trofeul Cupa EHF va fi câștigat de către fetele de la SCM Craiova. Explică tuturor că niciodată nu și-a permis, iar legea nu dă voie, ca primarul sau consilierii locali să se amestece în problemele echipei, cu atât mai mult să își aroge meritele unei strălucite victorii. Primarul Mihail Genoiu a arătat că în urma obținerii trofeului, este logică premierea sportivelor, iar calea legală este o rectificare bugetară pentru club.

 

            În loc de epilog

Dacă în general, consilierii PNL se opun oricărui proiect care vizează viața socială a urbei, de această dată, prin refuzul de a vota o rectificare bugetară, s-au opus nu PSD-ului, ci dreptului legal al unor sportive aplaudate de toată Europa. Și s-au mai opus și bucuriei craiovenilor și oltenilor de pretutindeni, care se consideră mândri de echipa de handbal feminin a SCM Craiova, câștigătoarea Cupei EHF.

Cu toate acestea, prin votul majorității din Consiliul Local al consilierilor PSD, fetele își vor primii banii, în ciuda oopoziției PNL.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro