Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate Craiova mai curată
Domeniul public, curățat zilnic de echipele Salubrității
0 Publicat la 9 august 2021, ora 20:59, 592 / 534 afişări Micapi
Nota medie 6.1/10 din 131 voturi
   
Vă mulţumim pentru votul acordat!

Echipele de la Salubritate se află, în fiecare seară, în cartierele craiovene pentru a curăța și spăla străzile din municipiu. Spălarea și curățenia se realizează manual, folosind perii și detergent special, dar și cu perii mecanice și echipamente mobile 100% ecologice, ce funcționează în sistem dual apă/abur sub presiune, capabile să curețe pete de grăsime, urme lăsate de gumă de mestecat sau graffiti.

 

Astfel, în data de 08.08.2021, angajații de la Salubritate Craiova au fost prezenți în cartierele Brazda lui Novac și Craiovița Nouă, unde s-au măturat și spălat aleile interioare și exterioare, inclusiv stațiile de autobuz din Craiovița Nouă. Operatiunea de spălare se execută atât pe partea carosabilă, cât și pe trotuare, după terminarea acțiunii de măturare și curățare a rigolelor.

 

 Echipele de la Salubritate vor acționa, în perioada următoare, și în cartierul Valea Roșie, unde vor curăța spațiile publice din toate stațiile de autobuz, pe cele din Piața din Valea Roșie, cât și străzile intens circulate.

 

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro