Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Foto! Primăria Craiova a renovat complet secția de Neurologie I din cadrul Spitalului Clinic de Neuropsihiatrie Craiova
0 Publicat la 10 septembrie 2019, ora 22:39, 6184 / 4742 afişări Adela Misoiu
Nota medie 5.8/10 din 1053 voturi
   
Vă mulţumim pentru votul acordat!
Continuă investițiile Primăriei Craiova în spitale. Azi a fost rândul secției de Neuologie I de la Spitalul Clinic de Neuropsihiatrie Craiova.  La evenimentul de inaugurare aparticipat primarul Craiovei, Mihail Genoiu și viceprimarii Adrian Cosman și Stelian Bărăgan și administratorul Craiovei, Sorin Manda. 
 
"Întotdeauna am pus sănătatea craiovenilor pe primul loc și în fiecare an am alocat fonduri consistente pentru spitale și clinici. Am făcut și facem tot ce ceea ce este omenește posibil să achiziționăm aparatură de ultimă generație și să modernizăm secții. Practic, să creăm toate condițiile ca locuitorii Craiovei să se facă bine acasă și nu prin alte părți.
Sumele investite de Primăria Municipiului Craiova pentru reabilitarea Clinicii de Neurologie I se ridică la aproximativ 600.000 lei. Sunt lucrări de reparații curente și igienizări în valoare de aproximativ 250.000 lei, lucruri esențiale ca un act medical să poată funcționa în condiții normale. La capitolul investiții, Clinica de de Neurologie are de astăzi un nou sistem de climatizare în valoare de 200.000 lei și, automat, vorbim de un confort sporit pentru pacienți și aparținători dar și pentru medici și asistenți. Iar, pe lângă toate aceste lucrări, Primăria Craiova a alocat un buget special și pentru achiziționarea de frigidere, televizoare și vestiare în valoare de 150.000 lei, astfel încât oricine intră aici - de voie sau de nevoie - să dispună de toate condițiile de confort psihic și fizic" a declarat Mihail Genoiu, primarul Craiovei. 
 
Spitalele din Craiova se află în subordinea viceprimarului Adrian Cosman, car, la rândul lui a delarat:
"Pentru Primăria Craiova, investițiile în sănătate au fost un domeniu prioritar în ultimii ani.
Din 2012 și până azi, s-au reabilitat toate spitalele din subordinea primăriei, s-a construit un spital municipal nou, iar investițiile continuă și acum.
Azi, vorbim despre secția de Neurologie I din cadrul Spitalului Clinic de Neuropsihiatrie Craiova". 
 
Primăria Craiova a investit în ultimii șapte ani în toate unitățile spitalicești care îi aparțin, spitale care au reuțit să arate tot mai bine cu fiecare investiție făcută. 
 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro