Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate La ţară merge!
Maşina care poate salva vieţi cară saci cu nisip
0 Publicat la 22 martie 2013, ora 12:39, 5105 / 2330 afişări Cosmin HORJAN
Nota medie 5.9/10 din 978 voturi
   
Vă mulţumim pentru votul acordat!
Primăria Ciupercenii Noi a primit de curând, din partea instituţiilor medicale, o ambulanţă scoasă din uz, pe care edilii o folosesc acum pentru transportul de marfă. Maşina a fost donată cu întreg echipamentul medical specific intervenţiilor de urgenţă.

Potrivit primarului Gheorghe Mungiu, ambulanţa a venit ca o gură de oxigen pentru parcul auto din localitate, care avea nevoie de o autoutilitară pentru transporturile de marfă. Edilii plănuiesc acum să renunţe la echipamentele medicale pentru a avea suficient spaţiu, strict pentru transportul diferitelor materiale. Până atunci, ambulanţa mai este folosită din când în când la urgenţele medicale de pe raza comunei. „Am primit o maşină de salvare care a fost scoasă din uz. O folosim la diferite activităţi medicale, atunci când avem urgenţe, sau la meciurile de fotbal, pentru că trebuie să asigurăm asistenţa medicală la jocuri. De asemenea, o mai folosim la diferite activităţi administrative pentru care avem nevoie de transport. De aceea, vrem să o modificăm pentru a ne permite să efectuăm transporturi”, spune primarul de la Ciupercenii Noi.

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro