Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Modificări la legea insolvenței persoanelor fizice
0 Publicat la 7 august 2021, ora 20:23, 936 / 663 afişări + Revista Micapi
Nota medie 6.0/10 din 343 voturi
   
Vă mulţumim pentru votul acordat!

Pe 4 august 2021, ANPC a inițiat și găzduit lucrările unei reuniuni care a avut drept scop identificarea posibilelor îmbunătățiri ale legislației referitoare la insolvența persoanei fizice în România, respectiv la îmbunătățirea și completarea Legii nr. 151/2015.

La eveniment au participat reprezentanții ANPC – Claudiu Dolot, președinte, Vera Mitran, vicepreședinte și Dana Munteanu, director al Direcției Insolvența Persoanelor Fizice – față în față cu exponenții societății civile din domeniu, precum și ai asociațiior profesionale din domeniul bancar.

Au fost discutate aspecte diverse pe care le presupune activitatea de gestionare a situațiilor de impas financiar în care unele dintre persoanele fizice se pot afla și modul în care această activitate se poate îmbunătăți prin detalierea suplimentară a cadrului legislativ în materie.

Subiectele deschise au rămas pe masa de lucru a participanților la discuție, pentru a fi aprofundate și pentru a putea fi continuate dezbaterile ulterior, în cadrul unei întâlniri.

 

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro