Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate #MirrorYourCreation @Insta
O rază de creativitate luminând într-un colț al lumii
0 Publicat la 2 martie 2021, ora 10:20, 357 / 268 afişări Rebeca Dobrișan
Nota medie 5.8/10 din 136 voturi
   
Vă mulţumim pentru votul acordat!

După cum ne este pe plac – călătorim, explorăm, ne aventurăm în diferite colțuri ale lumii pentru a ne dezvolta și da culoare viselor din copilărie. Sunetele captează atenția cititorului iar atunci când sunt înconjurate de cuvinte colorate și vibeuri pozitive reflectate într-o pânză albă ce intenționează să prindă viață și să exprime cele mai adânci gânduri pe care le descriem uneori a fi trecătoare, da iată că nu sunt. 

 

Un portret, poate o întruchipare a monstrului ce doarme liniștit sub pat sau poate întruchiparea unei relaționări om-extraterestru sunt aduse în scena realității pandemice sub chipul unei banale forme, poate chiar o conferință de succes în care liniile drepte decid să facă stânga și să devină curbe având în vedere că aparent nimic nu mai este îndeajuns în această perioadă atipică omenirii – pandemie.

 

Este timpul să condimentăm puțin lucrurile cu puțină sare și piper chiar dacă s-ar putea să crească nivelul de colesterol, iar dacă acestea nu sunt prezente – punem mâna pe o pensula și lăsăm creativitatea să vorbească. 

Picturile , înainte de toate, o artă, însă poate fi o pasiune deosebită. Mai mult decât atât, s-a dovedit că pictură este benefică din foartemulte puncte de vedere și este folosită și în scop terapeutic. 

Pictură nu înseamnă fotografierea realității, deoarece nici fotografia în sine nu reprezintă o copie fidelă a realitătii, ci reprezintă felul în care pictorul percepe realitatea – la mai mulți monstruleți, zise ea! 

Această nu reprezintă o artă a perfecțiunii, este o pasiune a sufletului prin care oricine poate comunică sentimente, trăiri, emoții – ne face să privim lumea într-un mod diferit, având nevoie de o paletă plină de culori ce reprezintă

 

 

un mijloc inedit de exprimare a sentimentelor ce au o semnificație aparte pentru fiecare entitate în parte, oferind posibilitatea de a fi interpretată diferit, unic. 

   

Iată câteva picturi din portofoliul pictorului Rebeca Dobrișan, un spirit liber călător prin capitală Regatului Unit ~~~

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro