Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate Loredana a făcut un show incendiar
Ploaie de stele la Casa Studenţilor
0 Publicat la 20 martie 2013, ora 13:57, 5640 / 2214 afişări Cătălin PRAJA
Nota medie 6.1/10 din 909 voturi
   
Vă mulţumim pentru votul acordat!
Zarvă mare la Casa Studenţilor. Loredana a cântat cât au ţinut-o plămânii, până a ridicat fanii în picioare, iar publicul nu ştia pe cine să aplaude mai tare: pe ea, pe Cabron sau pe cunoscuţii craioveni de la Vacanţa Mare, care nu mai împărţiseră aceeaşi scenă de ani buni. La finalul concertului, Loredana Groza a făcut o poză cu ziarul nostru, arătându-se încântată de lay-out-ul lui Micapi.

În deschiderea megaconcertului au intrat în scenă membrii trupei Vacanţa Muzicală, Radu Pietreanu şi Cristi Pup, care au încălzit publicul cu parodii muzicale consacrate deja în stilul Vacanţa Mare. Cei doi au lăsat-o apoi pe Loredana să le zică pe note. A cântat melodii cât cuprinde, de pe mai toate albumele, în special, de pe ultimul intitulat Dragoste, dând şi „APA” la public, cum era de aşteptat - alături de Cabron. Un dansator a cedat într-un final atmosferei, arzând-o la bară mai bine decât stripteuzele, ceea ce ne-a pus pe gânduri în privinţa orientării sale sexuale. Ce să mai..., zgomot mult, coregrafie pe măsură, lume mulţumită, iar tineret - cât cuprinde, chiar dacă biletele au fost contra-cost. O practică destul de bizară în rândul craiovenilor.

Cam 700 de persoane a numărat sala, iar succesul evenimentului le-a dat de gândit organizatorilor pentru următorul concert tare - cap de afiş: Horia Brenciu - dacă nu cumva ar fi mai bine ca scaunele să fie trase sub scenă pentru un public mult mai numeros. Bineînţeles, decizia ar avea un efect direct şi în scăderea preţului biletelor.

De pe holuri am aflat că Vacanţa Mare lucrează la un proiect care să-i readucă pe marile ecrane, mai exact: la un film. La final, Loredana a fost asaltată de tinerii studenţi blindaţi de aparatură foto, gata să o prezinte pe pereţii lor de facebook. Ne-am permis şi noi o mică aroganţă de-a sustrage un autograf de la artistă direct pe prima pagină a ziarului tipărit, lucru care i-a stârnit câteva întrebări, pesemne că i-a plăcut Micapi. „Extraordinar m-am simţit la Craiova, ca întotdeauna. Cred că sunt mai mul de trei ani de când n-am mai fost aici. Mă simt reconectată cu un oraş şi cu un public care mi-a lipsit, pentru că aici e o zonă culturală. Oltenii au o tradiţie folclorică extraordinară. Foarte mult m-am inspirat din zona acasta”, a declarat Loredana Groza pentru Micapi.

 

Vacanţa Mare, readusă pe scenă după 11 ani de pauză

 

Lori a contribuit la reunirea îndrăgitei trupe umoristice Vacanţa Mare, ieri seară fiind pentru prima dată, după o perioadă de 11 ani, când formaţia urcă din nou pe scenă, în formula consacrată: Radu Pietreanu şi Mugur Mihăescu. „Radu Pietreanu mi-este vecin în Bucureşti şi atunci am zis: „Uite domne, ce chestie! Ia să facem noi o treabă şi să reunim Vacanţa Mare la Craiova!” şi Mugur, tot aşa, într-o seară a venit şi el, separat şi îi zic: „N-ar fi mişto să vă reîntâlniţi cu ocazia asta la Craiova, că tot sunteţi olteni şi eu sp fiu naşa de căsătoria a doua?” Şi i-am adus împreună după 11 ani. Urmează să lansăm noi single-uri şi noi videoclipuri”, a mai spus Loredana Groza.

 

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro