Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Prinţul Broască merge la Festivalul de Comedie de la Caracal
0 Publicat la 19 noiembrie 2014, ora 14:08, 3851 / 2153 afişări Cătălin Praja
Nota medie 6.0/10 din 954 voturi
   
Vă mulţumim pentru votul acordat!
Teatrul Colibri merge din festival în festival. După cel de la Galaţi, urmează vineri cel de la Caracal.

 Dramatizarea de Veselin Boidev după Fraţii Grimm, în regia lui Todor Valov, scenografia şi costumele Stefka Kyuvlieva, cu păpuşi confecţionate de Peter Cekunov, Ganka Kirilova şi Aurelia Sadovska, îi are în distribuţie pe actorii: Alis Ianoş, Cosmin Dolea, Oana Stancu şi Adriana Ioncu.

 

Gazdă pentru prinţul Teatrului pentru Copii şi Tineret “Colibri” va fi  Teatrul Naţional de la Caracal care îi va oferi scena de la ora 10.00.

 

Reprezentaţia Prinţul Broască a luat în urmă cu câteva zile Premiul special al juriului la Festivalul Internaţional de Animaţie “Gulliver” de la Galaţi, organizat de Teatrul Dramatic “Fani Tardini” – Secţia Păpuşi “Gulliver” din Galaţi. Distincţia se alătură celor din 2013, obţinute la cea de-a XII-a ediţie a Festivalului Internaţional al Teatrelor de Păpuşi şi Marionete “Puck” de la Cluj-Napoca: Premiul pentru cea mai bună interpretare, acordat actriţei Adriana Ioncu, şi Premiul pentru scenografie, oferit Stefkăi Kyuvlieva.

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro