Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate Doar câteva nereguli au fost descoperite în adăpostul canin
Vier Pfoten: Craiova, cele mai bune condiţii din ţară pentru câinii fără stăpân
0 Publicat la 24 iulie 2014, ora 11:26, 4069 / 2358 afişări C.H.
Nota medie 6.2/10 din 1023 voturi
   
Vă mulţumim pentru votul acordat!
Un raport dat recent publicităţii de Vier Pfoten România, cea mai activă şi recunoscută fundaţie pentru apărarea animalelor, dezvăluie condiţiile groaznice în care sunt ţinuţi câinii în adăposturile din ţara noastră. În adăpostul de canin din Craiova au fost descoperite câteva nereguli minore, în comparaţie cu celelalte stabilimente de profil din România.

În majoritatea adăposturilor din ţara noastră, câinii fără stăpâni capturaţi de pe străzi sunt trataţi în condiţii teribile, conform raportului Vier Pfoten. Într-un material video publicat de fundaţie, patrupedele sunt schingiute, bătute şi cazate în condiţii extrem de precare în adăposturile canine.

La Craiova însă, investigaţia Vier Pfoten scoate la lumină doar nereguli legate de atitudinea angajaţilor adăpostului de la Breasta. În multe adăposturi, personalul e caracterizat de o atitudine suspicioasă de lipsa transparenței și de reticență în a comunica regulile pentru adopții și pentru a filma în adăpost (Craiova, Târgoviște, Iasi, Brăila Lacul Sarat, Onești, Constanța, Tulcea, Zalău, Suceava, Slatina, Roman, Râmnicu Sarat, Focșani)”, se arată în raportul Vier Pfoten. O altă neregulă descoperită la Craiova este legată de modul în care sunt hrănite animalele. S-au putut observa cantități mari de excremente și/sau urină în hrana animalelor (Craiova, Petroșani, Brăila Unirea, Țăndărei, Tulcea, Buzău, Alexandria și Bistrița)”, se mai arată în raport. În fine, administratorii adăpostul canin din Craiova sunt acuzaţi în raport de faptul că nu este permisă filmarea câinilor adoptaţi la distanţă.

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro