Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate Din prea multă dragoste
Sora lui Mitriță explică gestul fotbalistului de la Craiova
0 Publicat la 21 august 2018, ora 11:53, 7150 / 6664 afişări Micapi
Nota medie 6.0/10 din 1252 voturi
   
Vă mulţumim pentru votul acordat!

Răbufnirea de la finalul meciului dintre Universitatea Craiova și Concordia Chiajna a lui Alex Mitriță a fost explicată, pe pagina de facebook de sora acestuia.

 

“Respect! Cuvant greu pentru anumite persoane, prea greu! Emiteti respect fără să-l acordati. “De ce esti ,bă, supărat?” De ce? Pentru că omul pune mai mult suflet decât credeți! Pentru că se consumă și pentru el fotbalul înseamnă viață. Fotbalul a fost mai presus decât familia, iubita și orice lucru pe care și l-a dorit vreodată! Asta înseamnă pentru el! A clacat ... E om, dar un om cu caracter. A acceptat mitocănii, a înghițit în sec și și-a ascuns durerea pentru a nu crea discuții sau să fie tras la răspundere și pentru “comportament neadecvat”. Jucați voi, poate o faceți mai bine decât el, simtiti voi, îndurați voi! “Scuzați” ambiția,dăruirea și dorința de joc! Cand câștigi ești al tuturor, când pierzi ...ești doar al nostru ! PS: Leii nu “latră”, leii MUȘCĂ!”

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro