Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Spitalele Primăriei Craiova au autorizație de incendiu
0 Publicat la 17 noiembrie 2020, ora 12:11, 929 / 843 afişări + Revista Micapi
Nota medie 5.9/10 din 310 voturi
   
Vă mulţumim pentru votul acordat!
Municipalitatea a investit sume importante în spitalele din subordine. Totul s-a realizat ca la carte, cu toate avizele obținute, astfel încât, în urma controalelor după tragedia de la Piatra Neamț, nu s-a descoperit nicio neregulă.
  • Spitalul Clinic de Neuropsihiatrie Craiova are în administrare șase clădiri, cinci în municipiul Craiova și o clădire în localitatea Melinești, pentru care au fost emise cinci autorizații de securitate la incendiu, iar pentru o clădire nu este necesară obținerea autorizației de securitate la incendiu, deoarece nu au fost efectuate modificări structurale care să impună obținerea avizului/autorizării de securitate la incendiu.
  • Spitalul Municipal “Filantropia” Craiova are în administrare șase clădiri, pentru care au fost emise două autorizații de securitate la incendiu, un aviz de securitate la incendiu, iar trei nu se supun avizării/autorizării, nefiind efectuate modificări structurale care să impună obținerea avizului/autorizației de securitate la incendiu.
  • Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie “Victor Babeș” Craiova are în administrare șase clădiri, pentru care a fost emis un aviz de securitate la incendiu, lucrările fiind în curs de derulare urmând ca la finalizarea lor să fie solicitată autorizația de securitate la incendiu, iar la cinci clădiri nu au fost executate lucrări de investiții care să presupună modificări structurale care impun obținerea avizului de securitate la incendiu.

.

 

 

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro