Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Transloc ia atitudine față de decizia consilierilor din opoziție
0 Publicat la 1 iunie 2018, ora 12:00, 5330 / 4889 afişări Francesca Minovici
Nota medie 6.0/10 din 1219 voturi
   
Vă mulţumim pentru votul acordat!

Sindicatul Transloc din RAT Craiova dezavuează comportamentul unor consilieri locali care, prin părăsirea sălii de ședință într-un mod rușinos de la votul și prin abținerea de la votul proiectului de hotărâre nr. 72 de pe ordinea de zi (privind atribuirea contractului de delegare a serviciului de transport public local prin curse regulate cu autobuze și tramvaie către RAT Craiova), putea duce la blocarea activității de transport public local în municipiul Craiova.

 

Prin această acțiune este afectat întreg serviciul de transport public din Municipiul Craiova, inclusiv activitatea RAT Craiova SRL.

Neaprobarea contractului de delegare a gestiunii serviciului de transport public local de persoane presupune pe de o parte nereglementarea întregii activități pe care o desfășoară societatea de transport și pe de altă parte există riscul blocării întregii activități a societății.

Transportul public de persoane în municipiul Craiova ar trebui să fie o prioritate pentru toți consilierii locali iar o astfel de atitudine este revoltătoare atât pentru salariații pe care îi reprezentăm cât și pentru locuitorii municipiului Craiova.

 

Facem precizarea că Sindicatul Transloc din RAT Craiova are 580 de membri dintr-un total de 760 de angajați ai RAT Craiova.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro