Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Trei femei la conducera Primăriei Municipiului Craiova
0 Publicat la 19 noiembrie 2020, ora 13:48, 1102 / 979 afişări + Revista Micapi
Nota medie 5.9/10 din 348 voturi
   
Vă mulţumim pentru votul acordat!
Primăria Craiova o să fie condusă de trei femei: primarul Lia Olguța Vasilescu și doi viceprimari: Rela Filip și Dana Barbu.

Ședința de ieri din CL  a lăsat PNL-ul într-un mare offside. Când se așteptau mai puțin, galbenii din politica românească s-au văzut abandonați de către Dan Diaconu pe plan local și dintr-o majoritate care le oferea torul s-au trezit într-o minoritate care îi lasă fără nimic.

Astfel, votul pntru cei doi viceprimari nu a fost decât o simplă formalitate și PSD-ul a reușit să își impunăviceprimarii: Rela Filip și Dana Barbu.

“Astăzi, nr ieri, Consiliul Local Craiova a ales viceprimarii: Rela Filip și Dana Barbu. Bănia va fi singurul oraș din România cu un executiv format exclusiv din femei. Cum va arăta? Vă veți convinge în următorii patru ani că ceea ce am promis devine realitate. Deja ne-am apucat de treabă! Rela Filip, fosta directoare a RAADPFL, cea care a transformat grădinile și parcurile Craiovei în ultimii ani, va coordona Direcțiile de Servicii Publice, Patrimoniu, Baze Sportive și de Agrement și toate regiile și companiile din subordinea primăriei. Dana Barbu, fost secretar de stat în Ministerul Muncii și președinte ANOFM, va conduce direcțiile de Implementare Proiecte Europene, Impozite și Taxe, Achiziții și Investiții, Asistență Socială, precum și instituțiile de cultură.

Mulțumim domnului Dan Diaconu care a înțeles să facă politică pentru craioveni și nu pentru vreun partid politic, după ce, în ultimele săptămâni, am înțeles toți că se urmărește împiedicarea primarului de a-și pune în aplicare proiectele promise! Cineva care nu cere nimic pentru el, ci își dorește doar o atmosferă de lucru, în folosul craiovenilor, este un OM care merită tot respectul nostru!”, a declarat Lia Olguța Vasilescu, primar al Municipiului Craiova.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro