Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Un nou proiect finalizat la Grădiniţa cu Program Prelungit “Paradisul Copiilor” de Fundația ANYA
0 Publicat la 5 iunie 2018, ora 06:56, 6758 / 6314 afişări Micapi
Nota medie 6.0/10 din 1355 voturi
   
Vă mulţumim pentru votul acordat!

Fundaţia Anya şi Grădiniţa cu Program Prelungit “Paradisul Copiilor” Craiova vă invită Marţi – 5 iunie 2018 la evenimentul de finalizare cu succes a proiectului „CĂSUŢA DIN DUMBRAVĂ”.

 

Proiect  a fost finanţat de Fundaţia pentru Parteneriat şi MOL România si cu o cofinanţare de 20% a  Fundaƫiei ANYA şi a vizat formarea unor atitudini eco-conştiente şi de dezvoltare a unui stil de viata sănătos prin  implicarea preşcolarilor în acţiuni concrete de cunoaştere  şi intervenţie practică, pozitivă asupra problematicii poluării cu deşeuri a mediului înconjurător.

 

Evenimentul de finalizare a proiectului  „CĂSUŢA DIN DUMBRAVĂ”  include şi activitatea „5 IUNIE – ZIUA MONDIALĂ A MEDIULUI ÎNCONJURĂTOR” şi va începe la ora 10 cu  momente artistice, paradă costume, iar  CONFERINȚA DE PRESĂ vaîncepe la ora 12:30 în incinta Grădiniţei cu Program Prelungit Paradisul Copiilor Craiova, str. Renaşterii, nr. 1, judeţul Dolj

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro