Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate Trupa umoristică lucrează la un film pentru micile ecrane
Vacanţa Mare revine la TV
3 Publicat la 20 martie 2013, ora 14:30, 6092 / 2211 afişări Cătălin PRAJA
Nota medie 6.1/10 din 914 voturi
   
Vă mulţumim pentru votul acordat!
După 14 ani de pauză, Vacanţa Mare a urcat din nou pe scena Casei de Cultură a Studenţilor din Craiova, la invitaţiei Loredanei Groza. În backstage, Mugur Mihăescu şi Radu Pietreanu au dezvăluit pentru Micapi faptul că trupa va reveni pe scenă cu spectacolele deja consacrate şi lucrează la un nou proiect TV pentru micile şi marile ecrane.

În vara acestui an este planificată lansarea unui film artistic în care actorii principali vor fi chiar membrii trupei Vacanţa Mare. Între timp, Mugur şi Radu aşteaptă oferte pentru noi spectacole. “Noi acum scriem la un film. Să vedem dacă scenarul este agreat de cei cu care vrem să îl facem. Ar fi foarte frumos şi ne pregătim să revenim. O să fie strict un film de televiziune. Nu pot spune acum despre ce film este vorba”, a dezvăluit Mugur Mihăescu. „Radu Pietreanu a avut proiectul ăsta. Vacanţa Mare a luat o pauză, dar asta nu înseamnă că ea nu mai există. Sunt eu, este şi Radu şi, dacă vom avea oferte, vom organiza spectacole în continuare. Am primit foarte multe semnale din partea fanilor şi vom continua împreună atâta timp cât vor exista oferte. Multă lume doreşte să revenim pe scenă”, a mai spus Mugur Mihăescu.

 
afiseaza mai multe
paraschiv adrian
pacat daca au renuntat din nou la vacanta mare
24 octombrie 2014, 00:11
 
Gogu
Sa vina si in Spania, la Castellon. Felicitari Micapi si Casa Studentilor!!
21 martie 2013, 15:36
 
Pavel Barbura
DA ne bucuram intradevar sint cei mai fany grup care le spune lucrurilor stilat pe nume si intro forma distractiva le urez personal suces si le dorim sa vina si in U.S.A intrun turneu subiecte vor gasi speram destule de criticat doar sa nu le fie frica sintem cu voi!!!
20 martie 2013, 23:08
 
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro