Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate Lucrări pentru un oraș european
Vezi pe ce străzi continuă să se introducă canalizarea
0 Publicat la 23 iunie 2021, ora 10:41, 1106 / 792 afişări Mihai Micuț
Nota medie 6.0/10 din 414 voturi
   
Vă mulţumim pentru votul acordat!

Craiova va fi racordată în întregime la canalizare, grație unui proiect mamut de 445 de milioane de euro, atras de primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu.

Lucrările au început, continuă și, la cum se mișcă constructorul, se vor finaliza mai repede decât este preconizat.

 

“Continuă acțiunile de introducere a sistemului de canalizare în cartierele de la marginea Craiovei. Constructorul acționează, în paralel, pe mai multe șantiere deschise pe Calea Brezei, strada Tulcea, strada Dorobanți, alea IV Izvorul Rece și strada Giurgiu pentru introducerea conductelor principale de canalizare.

De asemenea, în cartierul Făcăi, acolo unde sistemul de canalizare tocmai ce a fost introdus pe toate străzile, se derulează operațiuni de racorduri către proprietăți, pe strada Ialomița”, a declarat Lia Olguța Vasilescu, primarul Craiovei.

 

Contractul este cel mai mare din Europa de Est și prevede racordarea Craiovei la apă și canalizare și punerea în funcțiune a firului II Isvarna din mehedinți până în Craiova.

Apa de la Isvarna are  puritate foarte mare, care este echivalentă apei plate. În momentul în care întregul oraș va fi racordat la noua conductă de apă, la robinet o să curgă apă plată.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro