Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate Comercianţii nu pot trece de suspiciunea cumpărătorilor
Lubeniţele de Dăbuleni, original sau fake?
2 Publicat la 6 iulie 2014, ora 16:44, 4120 / 2061 afişări C.V.
Nota medie 5.9/10 din 925 voturi
   
Vă mulţumim pentru votul acordat!

De vreo 10 zile, pe tarabele din pieţele craiovene, dar şi la marginea unor drumuri judeţene, au apărut celebrele lubeniţe de Dăbuleni. Producătorii şi vânzătorii se plâng însă că marfa nu se vinde deoarece clienţii sunt suspicioşi şi cred că sunt pepeni din Grecia sau Turcia. Păi la cât de frig a fost, oamenilor le vine greu să creadă. Un foarte bun reportaj al TVR Craiova a surprins mărturiile celor implicaţi, producătorii nervoşi că nu sunt crezuţi şi clienţii din pieţe extrem de suspicioşi. Comercianţii, care susţin că sunt producători de bună credinţă, se plâng de faptul că în acest an vând în patru zile cât vindeau anul trecut într-o singură zi.
Am dat şi noi o raită în pieţele din Bănie şi am constatat lipsa reciprocă de încredere între clienţi şi comercianţi. Ca să testăm, am cerut un „dop“ de lubeniţă şi concluzia a fost că pot avea dreptate şi unii şi alţii. Elementul suspect e că spre deosebire de alţi ani, încă de la apariţie, preţul pe kg la lubeniţe e foarte mic, de 1,5 lei (la începutul sezonului preţul era de obicei mai mare 2-3 lei/kg), adică apropiat de cel din Auchan de exemplu, unde un kilogram costă 1,69 lei.


 

 
afiseaza mai multe
@gogaie
iar capul tau e o Lubenitza
6 iulie 2014, 17:48
 
gogaie
cs este un Fake!!! Stiinta e doar Una!!!!!
6 iulie 2014, 17:06
 
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro