Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Administraţie Rămâneți acasă, în siguranță!
Activitatea de colectare a deșeurilor din județul Dolj se desfășoară normal
0 Publicat la 29 aprilie 2020, ora 11:34, 785 / 728 afişări Micapi
Nota medie 6.2/10 din 229 voturi
   

Cu toate că este o perioadă dificilă pentru toată lumea, în care trebuie să stăm acasă, pentru siguranța tuturor, având în vedere riscul de răspândire a infecției cu COVID–19 (Coronavirus), precum și măsurile stabilite de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență (CNSSU), Asociația de Dezvoltare Intercomunitară de Gestionare a Deșeurilor (ADI) ECODOLJ a supravegheat desfășurarea corespunzătoare a activității de colectare a deșeurilor la nivelul județului Dolj și, din fericire, totul decurge fără probleme.

 

Atât operatorul de salubrizare, Asocierea Iridex Group Salubrizare, care desfășoară efectiv activitatea de colectare și transport a deșeurilor menajere din localitățile județului,  dar și autoritățile locale și populația au înțeles cât este de important să nu existe sincope în colectarea deșeurilor, mai ales acum, când igiena este atât de importantă sub toate formele, astfel că s-a respectat programul stabilit și s-a lucrat inclusiv în perioada Sărbătorilor Pascale.

 

Oamenii conștientizează cât este de important acest serviciu, reacționează pozitiv și de aceea le mulțumim atât lor, cât și reprezentanților autorităților locale, pentru colaborarea bună din această perioadă. Sperăm ca lucrurile să funcționeze așa și în continuare.

Unde apar probleme le rezolvăm punctual și suntem deschiși la sugestii și propuneri din partea oricui, pentru că ne dorim un județ curat, verde, fără deșeuri abandonate pe marginea drumurilor. Așa că, facem un apel către toți doljenii: folosiți pubelele, folosiți sacii și/sau containerele de tip clopot (igloo) pentru colectarea separată a deșeurilor pentru că operatorul de colectare își desfășoară activitatea conform programului!

 

Între timp, continuăm să #stămacasă, în siguranță!

Conducerea ADI ECODOLJ

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro