Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Administraţie
Cosmin Vasile, propunerea PSD Dolj la Consiliul Județean
0 Publicat la 4 august 2020, ora 18:41, 1508 / 1271 afişări Sabrina Catrina
Nota medie 6.0/10 din 595 voturi
   

Vicepreședintele Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile, va candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județen Dolj.

 

” Vă mulțumesc pentru cei 16 ani în care am fost alături de dumneavoastră. Ion Prioteasa este cel care a brevetat un adevărat stil de a face administrație și să încerci să îi calci pe urme este o provocare. Am 42 de ani, am Absolvit liceul Frații Buzești, Facultatea de Drept  și pe cea de Științe Politice. Sunt de 23 de ani membru PSD și în 2004 deveneam cel mai tânăr consilier județean. Acum, după 16 ani sunt consilierul cu cele mai multe mandate al partidului. Am fost directorul Zonei Metropolitane, iar fondurile europene au fost principala mea preocupare. Rețeta brevetată de Ion Prioteasa va fi folosită și în viitor, numărul unul, atragerea fondurilor europene, plus o administrație alături de cetățeni. Vrem ca fiecare om, care este în județ sau în diasporă, să aibă acces la orice document și la orice suport pe care îl poate oferi administrația județeană”, a declarat Cosmin Vasile.

 

Foto: craiovaforum.ro

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro