Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Administraţie
Craiovenii au ales Overbeat la Zilele Craiovei. Lidia Buble, detronată de tinerii artiști craioveni
0 Publicat la 6 iunie 2019, ora 15:28, 6483 / 5925 afişări Micapi
Nota medie 6.0/10 din 1772 voturi
   

Craiova este în aceste zile în sărbătoare. Zilele orașului aduc în Bănie atât artiști consacrați cât și trupe locale. Dacă în prima zi, Army Dancers a făut senzație pe scenă iar marți, în Rovine, Rafaela a încântat publicul, miercuri seara a venit rândul trupei locale Overbeat să urce pe scenă. Pentru prima oară pe scena de la Zilele Craiovei, artiștii nu au dezamăgit. Publicul a înfruntat ploaia pentru a-i vedea și au cântat împreună cu ei.

 

Ștefan Melcea ( Tobe/Vocal ) - Denis Popescu ( Chitara ) - Alexandru Ciurea ( Chitara ) - Adina Corcău ( Bass ) - Maria Popescu ( Vocal ) sunt tinerii artiști care au ridicat publicul în picioare.

Transmisă în direct pe pagina de facebook a Primăriei Municipiului Craiova, prestația artiștilor craioveni au adunat mai multe vizualizări decât mult mai consacrata artistă Lidia Buble.

 

Live-ul cu Overbeat a fost vizualizat de peste 1000 de persoane, în timp ce live-ul cu Lidia Buble a fost vizualizat de doar 850 de persoane.

 

Overbeat este o trupă de rock care a luat ființă acum trei ani.

 

Foto: Jony Wells

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro