Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Administraţie Contestaţii peste contestaţii
Fondul Proprietatea blochează preluarea Termoficării
0 Publicat la 27 septembrie 2013, ora 12:10, 3834 / 2253 afişări C.H.
Nota medie 5.9/10 din 1018 voturi
   
Procesul de fuziune prin absorbţie a SC Termo Craiova SRL de către Complexul Energetic Oltenia bate pasul pe loc din cauza contestaţiilor.

Fuziunea este extrem de greoaie întrucât Fondul Proprietatea a înaintat o serie de contestaţii. Cu toate acestea, atât municipalitatea craioveană, cât şi conducerea CEO sunt convinse că absorbţia reprezintă cea mai bună soluţie pentru stingerea debitelor extrem de mari. „În luna iulie au fost depuse foarte multe contestaţii de la Fondul Proprietatea, iar asta a întârziat preluarea. Am vorbit şi cu domnul Ciurel (Laurenţiu Ciurel, director CEO, n.r.) şi consideră că Termoficarea trebuie preluată cât mai repede, că este imperativ necesar acest lucru. În acest fel nu mai apar nici debitele, iar în negocierile cu FMI, acest lucru va conta foarte mult. Principalale debite către CEO sunt ale Termoficării din Craiova, iar ei au tot interesul să se facă preluarea. Au apărut contestaţii inclusiv de la Consiliul Concurenţei şi de la alte organisme”, a afirmat primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu.

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro