Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Administraţie Înhaţă indemnizaţia şi fugi!
Şeful CJ iniţiază, consilierii se odihnesc şi votează
0 Publicat la 24 septembrie 2013, ora 21:07, 3976 / 2357 afişări Claudia Vascau
Nota medie 6.0/10 din 1048 voturi
   
Consilierii judeţeni au creierul odihnit, deşi CJ Gorj n-ar trebui să fie un centru Spa. Pentru ei gândeşte preşedintele Consiliului şi asta pare suficient pentru ca judeţul să meargă înainte.

Potrivit unei socoteli făcute de colegii jurnalişti din Gorj, consilierii judeţeni din mandatul actual, dar şi cei din mandatul anterior, nu prea s-au omorât cu iniţiativele. De pildă, în ultimii opt ani, un singur proiect de hotărâre a fost opera unor consilier. Restul au fost elaborate de aparatul tehnic al Consiliului, iar la rubrica iniţiator apare, invariabil, preşedintele Ion Călinoiu. Consilierii nu s-au arătat şi nici nu se arată deranjaţi. Să ridici mâna de vreo patru ori pe lună, ca să iei 800 de lei moca, pare o afacere bună şi deloc solicitantă.

► Dacă facem un calcul raportându-ne la opt ore (4 şedinţe pe lună x 2 ore) de lucru intens într-o lună, rezultă un randament de 1 milion de lei vechi pe ora de relaxare.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro