Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Administraţie
Lia Olguța Vasilescu prezintă un nou proiect pentru craioveni
0 Publicat la 22 iulie 2020, ora 09:38, 1815 / 1554 afişări Micapi
Nota medie 6.1/10 din 641 voturi
   

Lia Olguța Vasilescu, candidat din partea PSD la primăria Craiova vine cu o nouă soluție pentru decongestionarea traficului din Bănie.

“In ultimii opt ani, au fost amenajate peste 30000 de locuri de parcare in toate cartierele, prin refacerea asfaltului din zonele de blocuri sau de pe marginea unor strazi si bulevarde, precum si dupa construirea unei parcari subterane. Sunt insa zone cu trafic intens unde gasirea unui loc de parcare este o adevarata aventura, cum ar fi la Piata Centrala, Parcul Romanescu sau in preajma spitalelor craiovene. Vreau sa preiau modelul Primariei Sectorului 4, din Bucuresti, care a amenajat parcari pe structura usoara, cu peste doua sute de locuri pentru ca mi-au placut cum arata din punct de vedere estetic si au costuri mici. Avand in vedere ca sunt putine terenuri pe care se mai poate construi ceva, solutia parcarilor cu mai multe nivele este cea pe care o putem aplica si noi cu succes. Am identificat deja amplasamentele, iar in urmatorii ani putem rezolva aceasta problema care este una dintre cele mai stringente”, a postat Lia Olguța Vasilescu.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro