Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Administraţie
Olguța Vasilescu: În timp ce alții acum descoperă despre ce e vorba, noi avem deja proiectele scrise
0 Publicat la 4 august 2020, ora 18:21, 1797 / 1530 afişări Sabrina Catrina
Nota medie 5.8/10 din 629 voturi
   

Candidatul PSD la funția de primar al Craiovei din partea PSD Dolj, Lia Olguța Vasilescu, a declarat că nu are emoții în privința alegerilor locale.

 

“Am colaborat bine cu această echipă în ultimii ani și sper că o să colaborez bine și în perioada viitoare în mod sigur și ca primar al Craiovei.

Cu Mihai Genoiu am început să lucrez în urmă cu mulți ani, în 2013 și m-am bucurat să constat că după ce a fost ales primar în locul meu a continuat toate proiectele pe care le aveam în derulare. În perioada următoare, vom acea acest minunat stadion de atletism care este în fază de recepție, o clădire nouă pentru hematologie, mai multe bulevarde care sunt fie în stadiu de recepți, fie au fost ecepționate deja, deci lucruri concrete cu care putem să venim în fața alegătorilor noștri.

Cunoașteți deja proiectele mele, multe sunt începute deja în acest mandat. Am ținut legătura cu domnul Mihail Genoiu și așa cum știți, piața veche va deveni fan zone și are deja studiul de fezabilitate finalizat, Dracula Park la fel, contractul de apă, canalizare, aducțiunea Firul II Isvarna este în procedură de licitație finală, chiar în procedură de execuție pe anumite tronsoane.

Toate lucrurile astea au mers de la sine și vor merge în continuare pentru că, să nu uităm, actuala administrație a PSD ne lasă proiecte de peste 100 de milioane de euro, cele mai importante sunt pe zona de smart și de green city.

Sunt contracandidați ai noștri care abia acum descoperă despre ce este vorba iar noi avem deja proiectele scrise.

Le mulțumesc cetățenilor care sunt în continuare alături de noi, îi văd, îi simt. Rugămintea mea către ei este aceea să mă ajute să avem o majoritate în Consiliul Local Craiova, pentru că degeaba am peste 50% în sondajele de opinie, dacă majoritatea în Consiliul Local nu este de 50% ca să ne ducem la îndeplinire toate obiectivele pe care noi le promitem”, a declarat Lia Olguța Vasilescu.

 

Conform sondajelor, 49% din electorat își dorește ca aceasta să revină la Primăria Municipiului Craiova.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro