Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Administraţie Bilanţ pe piaţa muncii
Olguţa Vasilescu: „Am creat 5.000 de locuri de muncă într-un an”
0 Publicat la 4 octombrie 2013, ora 13:52, 5273 / 2516 afişări C.H.
Nota medie 5.7/10 din 1029 voturi
   
Pe parcursul acestui an, în judeţul Dolj au fost create în jur de 5.000 de locuri de muncă, iar 85 la sută dintre acestea sunt în municipiul Craiova.

Potrivit primarului Lia Olguţa Vasilescu, acest lucru rezultă din datele statistice ale Inspectoratului Teritoriale de Muncă (ITM) Dolj. Aceasta a oferit exemplul fabricii Reloc din Craiova. După cum se ştie, liniile de producţie de locomotive ale acestei întreprinderi au fost preluate recent de Grupul Feroviar Român (GFR), controlat de miliardarul Gruia Stoica. Odată cu această preluare s-au creat în jur de 440 de locuri noi de muncă numai la Reloc. „Mulţumesc investitorilor care au venit la Reloc, pentru că, înainte să vină ei aici, erau doar 60 de locuri de muncă, iar acum sunt în jur de 500. Datele prezentate sunt venite de la ITM, iar acest lucru ne demonstrează faptul că suntem în grafic cu promisiunea că în 4 ani vom crea 20.000 de locuri de muncă în Craiova”, a spus primarul Lia Olguţa Vasilescu.

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro