Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Administraţie CNI pregăteşte investiţiile în noul stadion
Primăria intră în linie dreaptă cu achiziţiile
0 Publicat la 26 septembrie 2013, ora 14:38, 4285 / 2230 afişări Cosmin HORJAN
Nota medie 5.9/10 din 986 voturi
   
Consilierii locali au votat în şedinţa de plen de joi achiziţionarea mai multor terenuri aflate în incinta sau în vecinătatea complexului sportiv „Ion Oblemenco”. Demersul trebuie finalizat în cel mai scurt timp pentru ca, începând de anul viitor, Compania Naţională de Investiţii (CNI) să poată demara investiţiile în reconstrucţia bazei sportive.

Până atunci, municipalităţii nu-i revine decât să-şi însuşească suprafeţele de teren care vor fi afectate de acest proiect, fie prin achiziţii directe, fie prin exproprieri. Varianta a doua nu este agreată însă de Executiv, întrucât presupune proceduri greoaie care solicită prea mult timp. „Achiziţiile trebuie făcute urgent dacă vrem să avem stadion nou. Dacă nu facem acest lucru, termenul de finalizare a stadionului se prelungeşte şi nu va mai fi gata până în anul 2016, aşa cum ne dorim, şi probabil că cei care se află acum la conducere nu vor mai fi. Nouă nu ne rămâne decât să facem exproprieri sau achiziţii şi să ne ocupăm de utilităţi. De restul se ocupă CNI. Noi nu avem nicio vină pentru modul în care unii au devenit proprietari în zonă”, a afirmat primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu.

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro