Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Administraţie
Radu Preda: Unii fac proiecte și muncesc, alții beau și chefuiesc!
0 Publicat la 14 iulie 2020, ora 16:22, 1850 / 1653 afişări Micapi
Nota medie 6.2/10 din 589 voturi
   

Senatorul PSD Dolj, Radu Preda a arătat diferența dintre PNL și PSD în ceea ce privește guvernarea.


“PSD = Mii investiții în toată țara!
PNL = Zero investiții!

• E curată ticăloșie modul în care PNL se laudă în conferințele de presă cu munca și obiectivele de investiții inițiate, aprobate și începute de Guvernarea social-democrată în perioada 2017-2019.

• Adevărata lor contribuție e Zero.

• Faptele demonstrează că toate Hotărârile de Guvern cu aprobarea indicatorilor tehnico-economici, cu aprobarea finanțărilor, toate documentațiile, organizarea procedurilor, toate au fost realizate de Guvernarea PSD.

• Românii nu se lasă prostiți de sloganele populiste și sponsorizările de pe rețelele sociale ale unor declarații de presă mincinoase.

• Faptele din teren ale Guvernării PSD nu pot fi combătute cu minciunile PNL.

• În timp ce PSD a dat drumul la mii de obiective de investiții la nivelul localităților din toate județele și a finanțat construcții noi și modernizări de drumuri, școli, grădinițe, locuințe, alimentări cu apă, cămine culturale, achiziții de ambulanțe, aparatură medicală, echipamente didactice și multe altele, liberalii dau petreceri private în clădirea Guvernului sau la restaurante scumpe la care românii de rând nu au acces și pun semnătura pe proiecte cu care nu au nicio legătură.

• Le cerem liberalilor să facă publice cu date și sume concrete toate proiectele de investiții inițiate de la zero în Guvernarea Orban pentru localitățile din fiecare județ.

• Românii trebuie să știe adevărul și să facă comparație între miile investiții care au fost finalizate sau sunt în lucru în fiecare localitate și cele Zero proiecte, Zero investiții, Zero programe inițiate de PNL în România”, se arată în postarea senatorului PSD Dolj.

 

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro