Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Administraţie Olguţa pune biciul pe directorii chiulangii
„Veniţi la şedinţe sau plecaţi acasă!”
0 Publicat la 27 septembrie 2013, ora 11:40, 4314 / 2493 afişări Cosmin HORJAN
Nota medie 6.3/10 din 1116 voturi
   
Directorii de regii sau de instituţii de sub umbrela Primăriei Craiova au fost somaţi din nou, în şedinţa de joi a Consiliului Local, să participe la întâlnirile cu consiilierii.

Apelul lansat de Lia Olguţa Vasilescu vine ca urmare a faptului că managerii instituţiilor din subordinea Primăriei şi-au făcut un obicei în a absenta de la şedinţele de Consiliu Local. „Văd că nici acum nu sunt toţi directorii aici. Nu mai vreau să aud o singură dată că sunt directori de regii subordonate primăriei care nu se prezintă la şedinţele cu consilierii. V-am rugat până acum de trei ori, cel puţin. Dacă mai aud că există un singur director care nu se prezintă atunci când sunt şedinţele cu consilierii sau nu trimite pe cineva cu mandat ca să-l reprezinte, vă spun că plecaţi acasă! Este inadmisbil ca un singur director să fie prezent la şedinţa cu consilierii săptămâna asta”, a afirmat Olguţa Vasilescu de la prezidiu.

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro