Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Administraţie
Olguța Vasilescu: În Craiova se va construi cel mai mare parc de distracții din România
0 Publicat la 20 iulie 2020, ora 14:26, 1421 / 1248 afişări Micapi
Nota medie 6.2/10 din 523 voturi
   
Vă mulţumim pentru votul acordat!

Dracula Park este un proiect care va aduce un număr mare de turiști străini în Bănie și va situa Craiova pe harta marilor parcuri tematice europene.

 

“Ca primar m-am concentrat mult pe locurile unde cetățenii își pot petrece timpul liber. Am reabilitat parcul Romanescu, Grădina Botanică, centrul istoric, am construit două stadioane și baze sportive în cartiere sau unități școlare. Craiova are argumente pentru a atrage turiștii, iar în urmatorii ani va mai avea încă unul: cel mai mare parc de distractii din România și în primele 10 din Europa. Un proiect inițiat deja și intitulat Dracula Park, pentru care partea de documentație este realizată. Castelul lui Vlad, casa bântuită, casa vrăjitoarelor, roata panoramică si multe alte obiective vor pune cu siguranță parcul de distracții craiovean pe harta marilor parcuri tematice europene. Dracula este, potrivit tuturor sondajelor realizate la nivel internațional, cel mai puternic brand al României și cel mai în măsură să asigure un număr mare de turiști străini.

Unde? Zona în care va fi construit parcul de distracții este situată în partea de N-V a orașului, în vecinatatea Colegiului Tehnic Constantin D Nenitescu, pe terenul unde se află în prezent Parcul Cornițoiu. În cursul anului 2014, Primăria Municipiului Craiova a derulat lucrări de execuție pentru proiectul „Amenajare Canal Cornițoiu – Tronson III” cu scopul asanării zonei și eliminarii mirosurilor neplăcute care deranjau cetățenii ce locuiau în vecinătatea acestui canal”, a spus fostul primar al Craiovei, Lia Olguța Vasilescu.

 

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro