Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Administraţie
Peste 2000 de craioveni au fost la Water Park în ultimele 3 săptămâni
0 Publicat la 17 ianuarie 2018, ora 21:54, 7991 / 6746 afişări Mihaela Anton
Nota medie 5.8/10 din 2135 voturi
   
Vă mulţumim pentru votul acordat!
Water Park-ul din Craiova începe să meargă din ce în ce mai bine. Nu mai puțin de 2047 de client au fost la Complexul Acvatic din Craiova în perioada 23 decembrie 2018 – 16 ianuarie 2018.

Secretul a constat într-o bună campanie de informare, care a adus în vistieria Water Park – ului nu mai puțin de 71.333 de lei, conform declarației viceprimarului Adrian Cosman de la Radio Oltenia.

 

“La Water Park au venit peste 2000 de client în ultimele trei săptămâni, cu un venit de peste 70.000 de lei. Așa cum i-am învățat pe craioveni, pentru perioada următoare pregătim noi surprize celor care vor să vină la Water Park”, a declarat viceprimarul Adrian Cosman.

 

Planul gândit de funcționarii Primăriei Municipiului Craiova a dat roade, iar petrecerile și gama variată pe care o oferă clienților Water Park-ul din Craiova a atras lumea ca un magnet. Punctul forte a fost atins pe data de 2 ianuarie, când la Water Park au fost numai puțin de 300 de persoane.

 

Sute de clienți din afara Craiovei

 

Un alt target atins de municipalitate a fost atragerea clienților care se duceau la piscinele termalle de la Herculane și Călimănești. În cele trei săptămâni de promovare, zeci de familii au decis să vină la complexul acvatic din Craiova.

“Sunt din Mehedinți și obișnuiam să ne ducem la Călimănești, dar acum cred că o să venim mai mult la Craiova. Este ceva minunat ceea ce s-a făcut aici, iar toboganele i-au cucerit pe cei mici care toată ziua s-au dat în ele”, a declarat Mihaela Paraschiv.

 

“Am fost sambata trecuta si a fost ok...copiii au stat numai in apa la tobogane..doar ca ar fi fost si mai bine daca temperatura apei ar fi fost un pic mai ridicata !! O sa revenim” a declarat și Boabă Alina.

 

Water Park-ul din Craiova oferă 3 bazine, 5 tobogane, o saună iar apa este la 30 de grade.

Prețuri:

 

Prețuri:

36 lei de luni până vineri adulți


24 copiii intre cinci si 10 ani luni – vineri


50 de lei in weekend adulti


34 lei copiii intre 5 si 10 ani in weekend
 

Sauna 15 lei
 

Copiii sub 5 ani gratis

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro