Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Business Experienţă şi profesionalism
Cea mai bună firmă de construcţii de solarii
0 Publicat la 25 septembrie 2014, ora 14:25, 23090 / 7512 afişări C.V.
Nota medie 5.8/10 din 2672 voturi
   
Cu ocazia împlinirii a 5 ani de activitate, firma noastră de www.constructiisolare.ro lansează promoţia de toamnă cu transport şi instalare gratuită pentru actualii şi viitorii noştri colaboratori şi clienţi.

Având un palmares bogat, noi vă punem la dispozitie o gamă variată de solare acoperite cu folie profesională de la GLIA sau cu policarbonat. După mulţi ani de experienţă, atat pe domeniul de proiectare cât şi pe cel de construcţii, ajutaţi de colaboratorii noştri, ingineri specializaţi în rezistenţă şi proiectare de solarii şi sere (hoby si profesionale), importând ultimul tip de arce şi arcade zincate pentru sere şi solare, firma noastră vă construieşte cele mai durabile şi ieftine solarii.  Toate materialele sunt supuse la teste de anduranţă fizică, furtuni sau intemperii.

Pentru toti clientii care vin la sediul nostru cu ziarul Micapi avem o ofertă specială de toamnă care constă în transport gratuit în limita a 100 km, montaj gratuit şi consiliere gratuită.

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro