Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Business Pentru eficientizarea transporturilor
Ford are nevoie infrastructură rutieră şi fluvială
1 Publicat la 28 august 2014, ora 14:12, 12154 / 6099 afişări C.H.
Nota medie 6.0/10 din 2452 voturi
   
Directorul general al Ford România, Zoltan Brassai, susţine că România trebuie să demareze urgent o campanie de modernizare a infrastructurii.

Brassai susţine că numai în acest fel ţara noastră va atrage mai mulţi investitori. Potrivit Adevărul, anul trecut au fost transportate 34.000 de autoturisme de la Craiova pe calea ferată, restul de până la 64.000 de mii fiind transportate pe şosea. „Transportul cel mai ieftin este pe apă. Noi avem nevoie de un drum bun până la portul din Calafat, iar de acolo pe barjă până la Constanţa. Dar este nevoie ca Dunărea să fie curăţată pentru a permite accesul barjelor mari de transport. În prezent astfel de barje nu pot fi utilizate deoarece s-ar împotmoli. Pe locul se¬cund este calea ferată din punctul de vedere al costului şi abia pe locul trei este transportul rutier. Pentru un cost competitiv trebuie să se transporte pe o barjă între 300 şi 500 de maşini. În alte ţări Dunărea este utilizată de constructorii auto pentru transport, la fel cum şi Rinul este utilizat în Germania”, a declarat Zoltan Brassai.

Foto: hotnews.ro.

 
afiseaza mai multe
sss
Taci du-te dracu de ungur cu infrastructura ta. Faceti voi masini si lasati infrastructura. La 3 zile pe saptamana cat produceti voi masini, nu aveti nevoie de barje, super autostrăzi, ozn-uri si ce alte porcarii mai balivernezi tu pe acolo. Aduceti un model care se cere fabricat si pe urma faceti gura mare.
29 august 2014, 06:52
 
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro