Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Business Transformarea Real a costat 2 milioane de euro
GALERIE FOTO. Inaugurarea Auchan Craioviţa
0 Publicat la 12 martie 2014, ora 15:16, 13076 / 4098 afişări C.H.
Nota medie 6.0/10 din 1676 voturi
   
Cel de-al doilea hipermarket Auchan din Craiova a fost inaugurat miercuri, în prezenţa reprezentanţilor Grupului Auchan şi ai autorităţilor locale, în frunte cu primarul Lia Olguţa Vasilescu.

Auchan Craioviţa a fost deschis astăzi doar pentru oficialităţi, care au tăiat panglica alături de conducerea magazinului. Deschiderea oficială pentru clienţi va avea loc joi, la ora 10. Transformarea magazinului Real în Auchan a durat 10 zile şi a constat în modificări tehnice şi comerciale. Noul hipermarket are o suprafaţă netă de vânzare de 7.000 de metri pătraţi şi oferă clienţilor o gamă de peste 50.000 de produse. Rebranding-ul Real a costat aproximativ 2 milioane de euro, iar în noul magazin din Craioviţa Nouă vor lucra cu 30 la sută mai mulţi angajaţi. Parcarea numără 540 de locuri, iar 38 de case de marcat vor funcţiona pe toată durata programului de lucru, în funcţie de afluenţa clienţilor.

 

„Auchan Craioviţa este magazinul cu cel mai mare vad comercial din Craiova. Apreciez faptul că s-au creat cu 30 la sută mai multe locuri de muncă şi sper ca în viitor, Auchan să devină unul dintre cei mai mari investitori din oraşul nostru”, Lia Olguţa Vasilescu, primarul Craiovei.

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro