Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Business Valoarea totală a investiţiei este de aproape 40 de milioane de euro
Turcii de la ETI se împrumută la BERD pentru fabrica de biscuiţi
0 Publicat la 3 octombrie 2014, ora 12:06, 13067 / 6358 afişări C.H.
Nota medie 5.9/10 din 2662 voturi
   
Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) analizează acordarea unui împrumut pe termen lung în valoare de până la 23 de milioane de euro companiei ETI European Food Industries din Turcia pentru finanţarea fabricii de produse de patiserie care va fi deschisă la Craiova.

ETI European Foond Industries este subsidiara din România a Eti Gida Sanayi ve Ticaret din Turcia, scrie wall-street.ro. Costul total a proiectului din parcul industrial din vecinătatea aeroportului din Craiova este de 39 de milioane de euro. Fabrica se va întinde pe o suprafaţă de circa 8 hectare şi va crea 350 de noi locuri de muncă. Conducerea BERD urmează să analizeze solicitarea de împrumut formulată de firma turcească în data de 11 noiembrie.

Fondat în 1962, ETI este unul dintre cei mai mari producători de produse de patiserie din lume. În România, subsidiara ETI are sediul în Parcul Industrial, unde va construi fabrica. 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro