Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Business CJ Dolj a eliberat certificatul de urbanism
Vin turcii
0 Publicat la 21 februarie 2014, ora 16:50, 7316 / 3759 afişări C.H.
Nota medie 6.1/10 din 1824 voturi
   
Parcul Industrial Craiova devine neîncăpător odată cu instalarea pe suprafaţa de 7,7 hectare a firmei turceşti ETI GIDA SANAYI ve TICARET A.Ş., un important producător de produse de panificaţie. Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Dolj a semnat deja certificatul de urbanism pentru spaţiul unde compania urmează să-şi instaleze liniile de producţie.

Investiţia totală care urmează să fie “vărsată” în Craiova va fi de aproximativ 30 de milioane de euro şi vor fi create câteva sute de locuri de muncă. Mâna de lucru va fi selectată de la nivel local, spre satisfacţia autorităţilor locale care au ţinut ca viitorii angajaţi să provină din Craiova. Reprezentanţii companiei au efectuat numeroase vizite la Craiova pentru a pregăti toată documentaţia necesară demarării lucrărilor. Atât reprezentanţii companiei cât şi oficialităţile doljene speră ca afacerea otomanilor să înceapă deja să producă de anul viitor. Fabrica de la Craiova va produce sub brandul Eti European Food Industries SA. Compania are o cifră de afaceri de peste 900 de milioane de euro.

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro