Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Business Afacerea Pan Group a intrat pe mâini bune
Tymbark investeşte aproape 7 milioane de euro în Craiova
1 Publicat la 4 martie 2014, ora 13:41, 7565 / 3594 afişări C.H.
Nota medie 6.0/10 din 1802 voturi
   
Producătorul de băuturi răcoritoare, produse instant şi paste făinoase Tymbark Maspex România, care a preluat anul trecut o parte dintre produsele Pan Group, va investi 6,68 milioane de euro la Craiova.

Tymbark Maspex România a cumpărat de la Pan Group Craiova două brand-uri de snacks-uri, precum şi liniile de producţie ale acestor produse, această achiziţie facilitând intrarea companiei pe piaţa de snacks-uri, scrie wall-street.ro. În ianuarie anul acesta, Tymbark a operat o majorare de capital de 6,68 milioane euro tocmai pentru susţinerea acestui proiect. “Majorarea de capital operată în luna ianuarie a fost făcută în scopul susţinerii proiectului început acum un an, în urma preluării brand-ului Salatini”, a precizat Ioana Vişean, PR manager al companiei.

 
afiseaza mai multe
getic
tymbark nu va investi nimic la craiova. liniile de fabricatie cumparate au fost taiate bucatele si transportate cu tirurile la targoviste unde se vor reasambla. acolo va fi investitia si acolo se vor face vechii nostri biscuitei si covrigei salatini. liniile au fost dezasamblate de la pangroup calea bucuresti, unde fabrica a fost demolata iar terenul vandut catre lidle. ati uitat ?????? pangroup demolat si transformat in lidle, electroputere transformata in market center, olpo inchis si aproape ras de pe fata pamantului, combinatul chimic taiat bucatele bucatele, defrisat practic. multumim din inima partidului conducator si alesilor locali
4 martie 2014, 14:59
 
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro