Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Business Cu un portofoliu de peste 900 de clienţi în toată ţara,
Colin Group, importator şi distribuitor de succes în Oltenia
0 Publicat la 10 aprilie 2014, ora 13:14, 8095 / 3780 afişări C.V.
Nota medie 6.0/10 din 1712 voturi
   
Vă mulţumim pentru votul acordat!
Fondată în anul 2005 cu capital integral românesc, societatea Colin Group SRL este unul dintre principalii importatori şi distribuitori, din Oltenia şi zona de Sud, de materiale şi consumabile pentru vulcanizare, cu un portofoliu de peste 900 de clienţi în toată ţara şi cu o reţea proprie de distribuţie (van sales).

Din Ianuarie 2013, este deschis primul showroom de compresoare de aer şi unelte pneumatice, racorduri, furtunuri, elemente de filtrare şi lubrifiere, automatizări pneumatice, cilindri hidraulici. Colin Group este distribuitor exclusiv MA-FRA, soluţii profesionale pentru spălătorie auto şi uz casnic, pompe de înaltă presiune, accesorii pentru aparate de spălat cu presiune.

Colin Group este importator şi distribuitor al produselor: Hofmann - Germania, X-tra Seal - SUA, Italmatic -Italia, Maruni - Japonia, Ruff GmbH – Germania, PSO – Franţa. Compania oferă toată gama de scule şi consumabile pentru vulcanizare, materiale vulcanizare: petice pentru repararea anvelopelor şi petice pentru camere, scule şi consumabile pentru vulcanizare, contragreutăţi, valve, prelungitoare, petice pentru anvelopă şi camera de aer, soluţii pentru lipit, pastă montare şi etanşare, compresoare cu şurub, compresoare cu piston, unelte pneumatice, racorduri, cuple, elemente de filtrare şi lubrifiere, elemente automatizare pneumatică, produse de curăţare şi maşini de spălat sub presiune.

Ne găsiţi pe Calea Bucureşti, nr. 141, bloc N 17, la parter sau la numerele de telefon 0351.437.014. Show-room-ul este localizat pe bulevardul Decebal, nr. 85, în incinta Metal Lemn. Mobil: 0756.195.572 sau 0351.462.290.

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro