Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Business Demolările sunt aproape gata, urmează lucrările de modernizare
Ramada Plaza Craiova va fi deschis anul viitor
1 Publicat la 1 mai 2014, ora 10:19, 16221 / 4161 afişări +Cosmin Horjan
Nota medie 5.9/10 din 1861 voturi
   
Vă mulţumim pentru votul acordat!
Primul hotel Ramada Plaza din România din afara Bucureştiului va fi construit la Craiova, pe amplasamentul a ceea ce a mai rămas din bătrânul Jiul după demolări. Lucrările de demolare sunt aproape finalizate, iar reprezentanţii SC Jiul SA – firma beneficiară – susţin că luna viitoare va începe procesul de modernizare.

Ramada Plaza Craiova va avea 162 de camere, 86 de locuri de parcare (2 pentru autocare), piscină, saună, jacuzzi, sală de forţă, 3 restaurante, ballroom cu 400 de locuri şi 4 săli de conferinţe dotate după ultimele standarde şi condiţii impuse prin franciza Ramada. În ceea ce priveşte alegerea brandului Ramada, managerul general al SC Jiul SA, Florin Opriş, a declarat: „Am fost curtaţi de branduri precum Hilton, Sheraton sau Ibis, însă am ales Ramada pentru ceea ce înseamnă acest brand. Pot să vă spun că Ramada abia aşteaptă primul Ramada Plaza din afarea Bucureştiului”. Pe lângă dotările intrinseci ale hotelului, proiectul prevede şi lucrări de amenajări urbanistice de proximitate. „Vrem să terminăm lucrările chiar înainte de termenul în care se anunţă câştigătorul titlului de capitală culturală europeană, când sperăm că oraşul Craiova va fi declarat câştigător”, a mai spus Opriş.

Proiectul va fi finanţat din credit bancar, iar valoarea totală a lucrărilor se ridică la aproximativ 12 milioane de euro.

 
afiseaza mai multe
danco
cum primul? e ramada si in sibiu si in brasov si pitesti parca , etc
10 mai 2014, 19:36
 
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro